Annons
Nyheter

Man allvarligt skadad – misstänkt knivskuren

Polisen utreder ett misstänkt mordförsök i Malmö efter en händelse på tisdagskvällen.
Malmö • Publicerad 13 mars 2018 • Uppdaterad 14 mars 2018
Polisen på plats vid Folkets park i Malmö där en ung man skadades i ett bråk.
Polisen på plats vid Folkets park i Malmö där en ung man skadades i ett bråk.Foto: Johan Nilsson/TT

Det var strax efter klockan 20.30 som polis skickades till Skånes universitetssjukhus i Malmö. En man i 20-årsåldern ska ha kommit in till sjukhuset med en misstänkt knivskada och uppges ha fått hjälp dit av privatpersoner.

Samtidigt fick polisen uppgifter om att det varit bråk vid Folkets park och man är intresserad av att prata med personer som kan ha gjort iakttagelser där.

Annons

Mannen är allvarligt skadad, uppger polisen. Brottsrubriceringen är försök till mord alternativt försök till dråp och utredningspersonal från polisens avdelning för grova brott kommer att arbeta med fallet.

Vid 23-tiden är ingen person misstänkt eller gripen.

– Vi är fortfarande kvar i Folkets park och vi kommer att söka med en hund som kan spåra blod. Så får vi se om vi kan precisera en brottsplats lite närmare, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisen i region syd.

Han berättar att det varit en hel del folk där vid händelsen.

– Det har varit lite rörigt på platsen och folk har sprungit fram och tillbaka.

En man i 20-årsåldern har fått allvarliga knivskador i ett bråk i Folkets park i Malmö.
En man i 20-årsåldern har fått allvarliga knivskador i ett bråk i Folkets park i Malmö.Foto: Johan Nilsson/TT
STAD 2018-03-13 Polis på plats vid Folkets Park i Malmö efter att en man i 20-årsåldern har fått allvarliga knivskador i ett bråk. Mannen fördes till sjukhus av privatpersoner. - Vi tror att han varit i Folkets park och blivit skadad i ett bråk där, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisen region Syd. Den skadade kom in till sjukhuset vid 20.30 på tisdagen. Ingen misstänkt har gripits.Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090
STAD 2018-03-13 Polis på plats vid Folkets Park i Malmö efter att en man i 20-årsåldern har fått allvarliga knivskador i ett bråk. Mannen fördes till sjukhus av privatpersoner. - Vi tror att han varit i Folkets park och blivit skadad i ett bråk där, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisen region Syd. Den skadade kom in till sjukhuset vid 20.30 på tisdagen. Ingen misstänkt har gripits.Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090Foto: Johan Nilsson/TT
Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons