Annons
Nyheter

Läs Sydsvenskan och Expressen med din TA-prenumeration – så tar du del av +Allt

Lokala nyheter från Trelleborg och Söderslätt, Sydsvenskan och Expressen Premium, allt med samma inloggningsuppgifter. Ja, det blir nu verklighet när Trelleborgs Allehanda går in i samarbetet +Allt.
Det innebär en hel del spännande nyheter för dig som är eller blir prenumerant.
+Allt • Publicerad 8 maj 2024
Trelleborgs Allehanda, +Allt, Martin Falkenby
Trelleborgs Allehanda, +Allt, Martin Falkenby

Gota Media, den koncern där Trelleborgs Allehanda ingår, och Bonnier News Local har ett partnerskap som nu ger prenumeranter tillgång till nyheter och reportage från fler titlar.

Det innebär att du som har något av paketen Premium, Total eller det helt nya paketet +Allt nu kan läsa DN, Expressen och över 50 lokala nyhetstidningar digitalt. Du har samma inloggningsuppgifter överallt. Dessutom får du tidningsappen Arcy med över 100 magasin, så som Amelia, Allt om Resor och Teknikens Värld.

Annons

– Det är oerhört glädjande att vi nu kan erbjuda våra läsare mycket mer innehåll. Förutom den lokala bevakningen av närområdet får prenumeranterna nu tillgång till innehåll från hela Skåne, ja hela landet – inte minst genom sydsvenskan.se, dn.se och expressen.se. En prenumeration på TA blir otroligt prisvärd , säger Martin Falkenby som är chefredaktör på Trelleborgs Allehanda.

Du som i dag har paketet Trelleborgs Allehanda Digital Bas kan enkelt uppgradera din prenumeration till +Allt på Mina Sidor till ett förmånligt pris.

Här saknas innehåll

Här har vi samlat frågor och svar om hur +Allt fungerar:

Fråga & Svar

I vilka paket ingår +Allt?

+Allt ingår i paketen Digital Premium (e-tidning), Total (papperstidning) och det nya paketet som heter +Allt (Trelleborgs Allehanda + andra nyhetssidor).

Om du har paketet Digital Bas behöver du uppgradera till +Allt-paketet för att kunna läsa innehåll från andra tidningar.

Fråga & Svar

Vilka andra tidningar kan jag läsa med +Allt?

Du kan läsa alla artiklar online på Sydsvenskan.se, DN.se, Expressen.se och alla sajter inom Bonnier News Local och Gota Media. Det är över 50 nyhetssajter över hela landet. Här kan du hitta listan över alla sajter som ingår.

Dessutom får du alla premiumartiklar på webbsidor som amelia.se, alltomresor.se, skonahem.se och teknikensvarld.com.

Sist men inte minst får du obegränsad läsning av över 100 magasin digitalt i appen Arcy.

Fråga & Svar

Hur loggar jag in på de andra nyhetssajterna?

Du kommer åt alla sajter med samma inloggningsuppgifter.

Om du bara har ett konto på Trelleborgs Allehanda sedan tidigare så logga in med samma inloggningsuppgifter på trelleborgsallehanda.se och alla andra sajter.

Om du har ett Bonnierinlogg sedan tidigare, till exempel på DN.se, så ska du använda de inloggningsuppgifterna för att även komma in på trelleborgsallehanda.se.

När du loggat in på en sajt så kommer du åt alla andra sajter inom +Allt-samarbetet med ett enkelt knapptryck. Du kommer inte behöva skriva in ditt lösenord varje gång.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, testa att återställa lösenordet.

Behöver du hjälp? Kontakta Kundcenter på Trelleborgs Allehanda.

Fråga & Svar

Vad kommer +Allt att kosta?

Du som har paketen Premium eller Total får allt innehåll i +Allt inbakat utan någon extra kostnad.

Det nya specialpaketet +Allt (trelleborgsallehanda.se och andra nyhetssajter) kommer att kosta 199 kronor/mån. Men just nu har vi ett lanseringserbjudande. Få ditt prova-på-erbjudande här.

Du som har Digital Bas kan uppgradera till +Allt och behålla ditt pris i tre månader. Läs mer om byte av prenumerationsform på Mina sidor.

Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons