Annons
Nyheter

Larm om drunkningsolycka var falskt larm

En stor sökinsats med dykare och polis gjordes under natten efter att en cykel och tillhörigheter hittats vid stranden på Västra Storgatan i Kristianstad.
Kristianstad • Publicerad 2 juni 2018

Vid 01.20 inkom ett larm om en drunkningsolycka vid Västra Storgatan i Kristianstad. Enligt larmet ska en cykel ha hittats och det ska även finnas fotspår som leder ned till vattnet.

– Vi har fått in information om att det är någon som ska ha ställt en cykel vid strandkanten och att en person kan ha gått i vattnet, säger Micael Svensson, inre befäl vid räddningstjänsten.

Annons

Dykare kom till platsen för att söka i vattnet och även polis kallades till platsen. Väl där gjorde polisen vissa fynd vilket ledde till att en person kunde identifieras.

– Det har gjorts en insats och det har inte varit något drunkningstillbud. Ägaren till cykeln har gjort sig till känna och lever och mår bra, säger Marielle Kamp, inre befäl vid polisen.

Jasmin FrljevicSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons