unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

En natt utan några större nyhetshändelser i Trelleborgs kommun.
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Vid midnatt ska en man ha blivit misshandlad och rånad på kontanter i Malmö. Till polisen har mannen uppgett att de misstänkta gärningspersonerna, en man och en kvinna, lämnat platsen i bil. Mannen ska inte ha behövt uppsöka vård för sina skador. Signalement på de misstänkta samt bilen larmades ut och senare greps en man.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en brand i en lägenhet i Helsingborg vid 03-tiden på tisdagen. Ingen person fanns kvar i bostaden. Branden kunde släckas och lägenheten har spärrats av, uppger polisen. En anmälan om grov mordbrand har skrivits, i nuläget finns det ingen misstänkt person i ärendet.