Annons

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Ung man till sjukhus efter bråk i Åhus. Man gripen för misshandel i Ystad.
Publicerad 6 januari 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Tre personer ska ha varit inblandade i ett bråk i centrala Åhus på fredagskvällen. Polisen larmades om händelsen klockan 21.47.

Annons

– Egentligen var det väl mest en mot en. Och så var det en som gick emellan och försökte sära på dem, säger Martin Larsson, jourförundersökningsledare vid polisen i sydvästra Götaland.

En 16-årig man fördes till sjukhus med ambulans.

– De slåss uppe på någon form av kulle och så blir det inte bättre än att målsägaren blev slagen eller sparkad så att han ramlar nerför kullen och slår sig när han ramlar ner, säger Larsson.

Polisen har upprättat två anmälningar om misshandel samt en om vållande till kroppsskada. Ingen av de inblandade har gripits.

En 23-årig man misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med.

– Mannen har slagit kvinnan. Inga allvarliga skador, men det har nog förekommit tidigare, verkar det som, säger Tenny Eriksson, jourförundersökningsledare vid polisen i Ystad.

Han greps i Ystad strax före klockan 23 på fredagskvällen.

En singelolycka med en epa-traktor ska ha inträffat på riksväg 19 norr om Tomelilla sent på fredagskvällen. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen.

Fordonet uppges ha åkt av vägen och hamnat i diket mellan Eljaröd och Fågeltofta.

– Det är halt väglag, säger Anna Göransson, pressinformatör vid polisen i region syd.

Annons

Hon har ingen uppgift om att någon person förts till sjukhus.

– Lite skärskador, men inget allvarligare. Det blir nog vårdslöshet i trafik, vad jag förstår, och olovlig körning, för den har uppenbarligen gått fortade än vad den får, säger Tenny Eriksson, jourförundersökningsledare vid polisen i Ystad.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons