Annons

Här är nattens händelser i Skåne

En kvinna i 40-årsåldern misstänks för ett flertal brott efter ett polisingripande i Skanör i natt.
Publicerad 6 mars 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Det var vid klockan 00.40 som polis åkte till Skanör där man hittade kvinnan som körde bil utan giltigt körkort. Hon misstänks vara påverkad av alkohol och droger och ska ha gjort motstånd mot polis under ingripandet genom att sparka, bitas och skalla. Polisen uppger även att kvinnan ska ha hotat patrullen och spottat mot dem.

Annons

Kvinnan misstänks för våld och hot mot tjänsteman samt förgripelse mot tjänsteman, våldsamt motstånd, narkotikabrott, drograttfylleri, rattfylleri och olovlig körning. Hon greps efter provtagning.

En 28-årig man misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning efter att ha kört bil i Veberöd. Polis stoppade honom strax efter klockan 01.30.

Och i Kävlinge ska ett trästaket ha satts i brand runt ett gatukök vid torget. Polis och räddningstjänst åkte till platsen vid 01.30-tiden, men uppringaren kunde släcka branden med hjälp av snö, uppger polisen som gjort en anmälan om skadegörelse. Ingen är misstänkt på tisdagsmorgonen.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons