Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Kvinna rånad i Trelleborg. Explosion vid villa i Dalby. Skadegörelse mot butik i Eslöv.
Publicerad 14 februari 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

En maskerad man på cykel uppges ha tagit en kvinnas mobil i centrala Trelleborg i natt.

Annons

Det var vid klockan 01.40 som polis skickades till Östra Vallgatan. Mannen, som ska ha haft en vit maskering, uppges ha kommit dit på cykel och rånat kvinnan på telefonen.

Polisen har ingen uppgift om att kvinnan, som är i 45-årsåldern, skadats fysiskt vid händelsen. Polisen har gjort en anmälan om rån.

Vid 23-tiden på tisdagskvällen ska någonting ha exploderat i en villa på Hagalund i Dalby.

Polis skickades till platsen efter att en person ringt om händelsen. Fönsterrutor ska ha skadats på husets baksida.

Men inga person ska skadats av explosionen, enligt polisen som har spärrat av platsen. Personal från Nationella bombskyddet skickades till villan och polisen sökte med hund i området.

Det är oklart vad som orsakat explosionen.

En butik på Västergatan i Eslöv utsattes för skadegörelse under natten. Enligt ett vittne ska två personer ha krossat fem fönster med hjälp av tillhygge och sedan sprungit från platsen.

Polis sökte med hund i området, men ingen misstänkt person har gripits på onsdagsmorgonen. En anmälan har gjorts om skadegörelse.

En 44-årig man greps av polis i Höör på tisdagskvällen. Han misstänks för narkotikainnehav och anhölls senare.

En man misstänks för rattfylleri på riksväg 13 i Sjöbo efter att ha stoppats av polis vid klockan 01.30. Han togs med för ytterligare provtagning efter att ha blåst positivt. Polis omhändertog även hans bilnycklar och körkort.

Annons

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons