Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

Olyckor i halkan och två gripna misstänkta för olaga hot i Bromölla.
Nyheter • Publicerad 3 februari 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Vid klockan 22.30 larmades polis och räddningstjänst till E22 i höjd med Ekerödsrasten utanför Hörby, där en bil hamnat i diket i norrgående riktning.

– Det är en avåkning, men inga personskador är rapporterade, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisen region Syd.

Annons

Strax innan midnatt greps två personer misstänkta för olaga hot utanför restaurangen Bellas place på Kristianstadvägen i Bromölla.

Hoten ska ha riktats mot tre andra personer, som inte ska vara bekanta med de misstänkta sedan tidigare. Enligt polisen var det mycket alkohol inblandat i händelsen.

De två gripna männen, i 45- respektive 55-årsåldern, släpptes senare efter förhör, men misstankarna kvarstår.

Strax innan klockan ett inkom ett larm om en singelolycka i höjd med Bivaröd, Östra Göinge kommun, där en bil hade voltat av vägen.

Polis kallades till platsen men räddningstjänsten behövde inte åka ut då olyckan ska ha skett i låg hastighet och det var lugnt på platsen.

Fredrik TanoSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons