Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Förare försökte smita från polisen söder om Kristianstad. Man och kvinna anhållna för köttstölder.
Publicerad 14 februari 2020
Foto: Johan Nilsson/TT

Strax efter klockan 03.30 på natten till fredagen kom larm om en singelolycka med personbil på väg 118 norr om Rinkaby i Kristianstads kommun. Föraren ska ha försökt köra ifrån polisen innan avåkningen.

Räddningstjänst skickades till platsen tillsammans med ambulanspersonal.

Annons

– Där vägen svänger över viadukten har föraren först kört in i mitträcket och sedan studsat in i sidoräcket. Bilen stod kvar på vägen, säger Mats Gustavsson, yttre befäl vid räddningstjänsten i Kristianstad.

I bilen ska två personer ha åkt, enligt polisen.

– En person följde med ambulansen. Ingen är allvarligt skadad, säger Gustavsson.

Det var en kvinna i 30-årsåldern som fick åka ambulans.

Föraren, en man i 50-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik. Polisens efterföljande ska ha startat där väg 118 och E22 möts.

Bilen fick bärgas.

Den man och kvinna som greps på torsdagen misstänkta för att ha stulit stora mängder kött i butiker i Kristianstadsområdet har nu anhållits.

Strax efter klockan 01 stoppade polis en bil i Staffanstorps kommun. Föraren, en man i 30-årsåldern, togs med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks även för olovlig körning eftersom han saknade körkort.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons