Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Publicerad 15 januari 2020
Foto: Johan Nilsson/TT

Ung man avled i trafikolycka nära Knislinge. Brand i garagelänga i Lund.

Skåne

En man i 20-årsåldern har avlidit efter en singelolycka i närheten av Knislinge på tisdagskvällen.

Annons

Klockan 21.40 på tisdagskvällen larmades räddningstjänst, ambulanspersonal och polis till Norups väg, lite söder om Knislinge, där det har skett en singelolycka.

– En personbil har av okänd anledning kört av vägen och voltat utanför vägen, på fältet, säger Micael Svensson, inre befäl vid räddningstjänsten i Kristianstad.

Tre personer, så många som ska ha färdats i bilen, uppgavs vara skadade. Ingen av dem ska ha suttit fastklämd i fordonet när räddningsstyrkorna kom på plats.

– Någon var utanför bilen och det kan ha varit någon kvar i, säger Micael Svensson. Flera ambulanser, i alla fall tre, var på plats.

Alla de tre inblandade personerna fördes sedan till sjukhus med ambulans.

Polisen meddelade senare att en man i 20-årsåldern avlidit. Anhöriga har underrättats om dödsfallet.

En anmälan om trafikolycka har gjorts och polisen kommer att utreda händelsen.

En garagelänga brann vid Hjalmar Gullbergs väg i Lund under natten. Larmet kom strax före klockan 03 och räddningstjänst samt polis skickades dit.

Ingen person ska ha skadats fysiskt, men polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand och spärrade av platsen för undersökningar.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons