Annons

Här är nattens händelser i Skåne

En avliden i Helsingborgsbrand. Bil in i träd norr om Sjöbo, men ingen kvar på platsen.
Publicerad 16 januari 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

En person omkom i en lägenhetsbrand i centrala Helsingborg i natt, rapporterar TT.

Annons

– När vi kommer fram så är det rök i hela trapphuset. Vi går in i lägenheten som brinner och lyfter ut en person som vi lämnar över till sjukvården, säger Ronny Möller, inre befäl vid räddningstjänsten, till Helsingborgs Dagblad.

En personbil uppges ha åkt in i ett träd på väg 104 norr om Sjöbo på tisdagsmorgonen.

SOS Alarm fick uppgift om händelsen, som ska ha skett i riktning mot Harlösa, klockan 06.39. Räddningstjänst och ambulans åkte till platsen.

Men ingen person behövde föras till sjukhus inledningsvis, enligt SOS Alarms händelseinformation som också uppger att det inte var någon kvar på platsen. Polis ska ha åkt dit med hund för att söka efter föraren.

Det var begränsad framkomlighet på E65 mellan Skurup och Svedala på tisdagsmorgonen, enligt Trafikverket. Detta eftersom flera lastbilar stod stilla i höjd med Lemmeströ.

På väg 13 söder om Sjöbo ska det också ha varit begränsad framkomlighet då man höll på att bärga en lastbil. Men Trafikverket har satt prognosen till klockan 07.15.

Och på väg 108 norr om Svedala ska halva vägbanan ha blockerats av ett nerfallet träd. Där är prognosen för arbetet satt till klockan 08.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons