Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

Ett urval av nattens rubriker i länet.
Publicerad 19 november 2017
Foto: Johan Nilsson/TT

I Kristianstad ska en bil och en taxi kolliderat strax efter midnatt. Enligt räddningstjänsten var sex person inblandade i olyckan, men samtliga ska ha klarat sig utan skador.

Annons

Någon form av skottlossning ska ha inträffat i en bil, i närheten av Värnhem i Malmö. Polisen larmades om händelsen strax före kl 05.

En man har gripits i anslutning till bilen men hur skjutningen gått till är oklart, uppger polisen på sin hemsida.

En kvinna fick brännskador på sin ena hand och arm, i samband med en lägenhetsbrand i Kävlinge. Polis och räddningstjänst larmades vid 02.30-tiden.

Branden ska ha börjat i en gasolbrännare som stod på balkongen och elden ska ha spridit sig till lägenheten, skriver polisen på sin hemsida. En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse har upprättats.

Två personer i Dalby, Lunds kommun, ska ha fått skador efter någon form stickvapen, efter ett bråk under lördagskvällen. Skadeläget är okänt, men bedömdes inledningsvis som allvarligt, uppger polisen på sin hemsida.

Båda personerna har gripits och den har anhållits efter beslut av åklagare. Händelsen utreds som försök till mord samt olaga hot.

Cecilia Karlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons