Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Två män, som greps på onsdagskvällen, misstänks nu för bland annat för grov misshandel och försök till människorov mot en man i Ystad.
Publicerad 4 januari 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Själva misshandeln ska ha skett vid 18-tiden på onsdagen men männen försvann i en bil och greps senare norr om Svedala.

Annons

Vid midnatt informerade polisen om att männen även misstänks för grovt olaga hot och vapenbrott efter att ha hotat en annan man med ett pistolliknande föremål.

En bilförare, som körde in en husvägg i Tomelilla, misstänks för drograttfylleri. Olyckan inträffade vid 23-tiden, föraren ska ha blivit omhändertagen av ambulanspersonal men ska inte ha behövt sjukhusvård.

Polis fick rycka ut till en butik i Båstad vid 03-tiden i natt, sedan ett inbrottslarm gått. På plats konstaterar man att entrédörren har brutits upp och att det troligtvis saknas ett mindre kassaskåp. En brottsplatsundersökning genomförs men inga spår fanns att säkra, skriver polisen på sin hemsida.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons