Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Bränder i flerfamiljshus, skadegörelse och krock med häst.
Publicerad 21 oktober 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Föraren av en personbil har kört på en häst på Malmövägen mellan Bara och Klågerup, i Svedala kommun.

Annons

Hästen dog i olyckan.

– Men föraren har klarat sig bra och behöver inte följa med ambulans, säger Hampus Aronsson, yttre befäl vid räddningstjänsten.

Ingen red på hästen utan den hade kommit utanför sin hage på okänt vis. Räddningstjänsten hjälpte till med att dirigera trafiken vid olycksplatsen och sanerade ett oljeläckage från bilen.

Det har brunnit i ett flerfamiljshus i Landskrona. Larmet kom sent på lördagskvällen. En person hittades av rökdykare och omhändertogs av ambulans, det skriver Helsingborgs dagblad.

Räddningstjänsten begränsade branden till den aktuella lägenheten.

Det har under natten brunnit i en lägenhet i Arlöv. Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen vid 22.20 på kvällen.

– Vi arbetar på platsen. Vi är försiktigt optimistiska om att branden inte har spridit sig upp till vinden, säger Patric Nilsson, inre befäl vid räddningstjänsten, till TT.

Två personer har fått vård av ambulans, skriver polisen på sin hemsida.

En moped brann i Malmö under natten. Branden spred sig till ett intilliggande förråd. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons