Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Singelolycka i Sjöbo. Rånförsök med pistol i Helsingborg.
Publicerad 4 oktober 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Strax före klockan 23 på onsdagskvällen kom larm om en singelolycka vid en rondell på riksväg 11/13 i Sjöbo.

Annons

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen där bilen ska ha åkt ner i ett dike. I bilen färdades två unga kvinnor, enligt polisen som uppger att båda klagar på nacksmärtor och att bilföraren är chockad.

Vid midnatt var ambulanspersonal och räddningstjänst färdiga på platsen, men ingen person behövde föras till sjukhus med ambulans, enligt SOS Alarms händelseinformation.

På Tågaborg i Helsingborg ska en kvinna ha blivit hotad med en pistol av en ensam gärningsperson. Det upptäcktes av en person i en bil som ringde polis strax före klockan 01.

Uppringaren vände tillbaka till brottsplatsen, men då ska personen som hotat ha sprungit därifrån, enligt polisen som var på plats och spårade med hund. Dock utan resultat.

Polisen har gjort en anmälan om rånförsök. Även kvinnan stack från platsen.

Och strax efter klockan 00.30 stoppade polis en 32-årig man som körde bil på Eriksfältsgatan i Malmö. Han togs med för provtagning och misstänks för drograttfylleri.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons