Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Publicerad 24 augusti 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Flera inbrott i Skåne i natt

Skåne

Annons

Vid 02 skickas en polispatrull till Näsby i Kristianstad där uppringaren har avbrutit ett inbrott. Gärningsmannen ska ha försökt ta sig in i en bostad med hjälp av en stege men blev påkommen och lämnade platsen.

En kvinna i Malmö ringer in till polisen och berättar att hon nyligen träffat på två inbrottstjuvar i sin lägenhet. De hade tagit sig in genom ett fönster och stulit saker innan de lämnade adressen.

En stund senare ringer en väktare polisen och berättar att två män står och fifflar med ett betalkort på Möllenvångstorget. Polisen kommer till plasten och hittar stöldgods från inbrottet på männen som grips.

En man i Helsingborg ertappades under natten med att göra inbrott.

Polis kallades till ett företag där flera rutor är krossade och enligt väktare finns en misstänkt gärningsman på plats. Polisen spårade med polishund i byggnaden och den misstänkte påträffades då och kunde gripas misstänkt för stöld genom inbrott.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons