Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Buss i krock med älg, inbrott på bensinstation och flera bilar i brand.
Publicerad 14 augusti 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

En bensinstation i Svedala fick under natten inbrott. Någon har brutit sig in och stulit bland annat en okänd mängd cigaretter. Polisen har inte gripit någon för inbrottet.

Annons

Flera bilar brann under natten i Skåne. Först var det två bilar som stod i lågor i Malmö. Sedan brann även två bilar i Helsingborg. Vid 01 kom ännu ett larm om en bilbrand, återigen i Malmö. Och senare brann det i ännu ett fordon i Helsingborg, på samma gata som tidigare brand.

Polisen har skrivit flera anmälningar om skadegörelse.

En buss krockade med en älg vid 05.40 på tisdagsmorgonen på riksväg 15, ett par kilometer öster Osby.

Inga personer ska ha kommit till skada, men älgen dog. Efter tre kvart var vägen förbi olycksplatsen helt öppen för trafik igen.

Men vid 06.45, bara en timme efter första larmet, kom ett till larm, på samma plats. Denna gång om en olycka mellan två personbilar. Inte heller här ska någon person ha skadats.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons