Annons
Taxiförare misshandlad i Lund. Rån med pistolliknande föremål i Bjuv.
Publicerad 9 augusti 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Vid midnatt ska en kund ha vägrat betala för en taxiresa i centrala Lund och slagit föraren flera gånger, enligt polisen. Dessutom ska kunden, som uppges ha varit berusad, ha slitit sönder taxiförarens skjorta innan hen stack från platsen på Bredgatan.

Annons

Nu misstänks gärningspersonen, som inte gripits eller identifierats av polis, för ringa bedrägeri samt misshandel.

Strax efter klockan 01.30 larmades polis till Ekeby i Bjuvs kommun där en 18-årig man ska ha rånats av en person som uppges ha burit ett pistolliknande föremål. 18-åringen ska ha förlorat mobil, jacka och klocka vid händelsen, men inte skadats fysiskt.

Polis var på plats och spårande med hund utan att kunna gripa någon misstänkt.

Tre bilar ska ha fått skador vid en brand på Kungsgatan i Malmö. Räddningstjänst och polis larmades till platsen klockan 01.43.

En av bilarna uppges ha fått större skador. Polisen har gjort en anmälan om skadegörelse, men ingen har gripits som misstänkt på torsdagsmorgonen. Ingen person ska heller ha skadats fysiskt vid händelsen.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons