Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

Skåne • Publicerad 18 juli 2018

Vid 01-tiden larmades räddningstjänsten efter att man har sett det ryka ur taket på ett lägenhetshus på Anklamsvägen i Falsterbo.

– Vi har utrymt alla sex lägenheter i huset så det finns ingen kvar där inne, sa Torbjörn Krokström, inre befäl hos räddningstjänsten syd, vid 01:40.

Annons

Styrkor från fyra olika stationer fanns på plats tillsammans med en insatschef och en brandingenjör.

Efter rökdykning kunde man konstatera att branden hade börjat i en värmepanna och sedan spridit sig till takkonstruktionen.

Strax innan klockan fyra var branden släckt och man kunde börja vädra ut röken.

Polisen i Kristianstad fick ett larm om skottlossning i Tollarp och gav sig ut med flera bilar. Det verkade dock inte ha varit någon skottlossning. Mer troligt handlade det om ungdomar som slängt smällare. Magnus Lautin, inre befäl hos polisen, är inne på att fler borde ha hört av sig om det verkligen var en skottlossning.

– Vi har pratat med folk som var ute och rörde sig på byn och de hade inte hört någonting. Om det var en skottlossning borde fler ha hört det, säger han.

Linus DahlbäckSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons