Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Stöld, brand och misshandel. Här följer några av nattens händelser i Skåne.
Publicerad 13 juli 2018 • Uppdaterad 14 juli 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna kom in på akuten i Ystad under natten med en skärskada på underdelen av kroppen. Enligt polisen är hon inte livshotande skadad men polisen bedömer att hon kan ha utsatts för grov misshandel. Det är okänt vem som orsakat kvinnan skadorna och även var brottet i så fall har skett.

En man i 40-årsåldern greps sent på torsdagskvällen i Bara, Svedala kommun, misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

Annons

Händelsen under torsdagskvällen rör ett hot men polisen har även fått berättat för sig om tidigare fall av misshandel i relationen.

Två personer greps under natten i Skytteliden, Hässleholm. Båda är misstänkta för försök till stöld efter att ha försökt slanga bränsle, det skriver polisen på sin hemsida.

Det kom rök från en container vid Emanuelskolan i Sjöbo under natten. Larmet kom in vid halv fyra på fredagsmorgonen. Räddningstjänsten kunde snabbt släcka och återvände till stationen vid fyra-tiden.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons