Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

på Mellanköpingevägen började brinna under natten. Räddningstjänsten hade nyligen släckt en brand på en åker i närheten och kunde därför släcka branden i gäststugan fort. Ingen person befann sig i gäststugan. • Publicerad 1 juli 2018

– Efter elden släcktes ned skedde en stor rökutveckling i fastigheten. Vi håller nu på att ventilera, sa yttre befäl hos räddningstjänsten Jörgen Rasmussen vid tretiden.

På lördagskvällen skott- eller skärskadades fyra män i Helsingborg. Under natten till söndag anhöll polisen en av de skadade, misstänkt för mordförsök, rapporterar Helsingborgs dagblad.

Annons

– Han skadades vid skottlossningen, men har inga allvarliga skador. Han är känd sedan tidigare, säger Kenneth Andersson, inre befäl på krimjouren i Helsingborg.

Helsingborgs dagblad rapporterar också att en av de skadade fortfarande är allvarligt skadad men att det inte handlar om några livshotande skador.

Linus DahlbäckSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons