Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

Stökigt på restaurang i Skanör och flera bränder i Kristianstad.
Publicerad 10 juni 2018

Skåne

Två män greps under natten vid två separata händelser på en restaurang i Skanör. En man ska ha slagit en annan man i pannan med ett knytnävsslag och greps av polis misstänkt för misshandel. Den slagna mannen behövde inte uppsöka läkarvård.

Annons

På samma restaurang ska en annan man betett sig illa och blivit avvisad av en ordningsvakt varpå han delade ut ett slag mot ordningsvakten. Sedan ska ha gjort motstånd vid gripandet. Han misstänks nu bland annat för våld mot tjänsteman.

Räddningstjänsten larmades till en skola på Götgatan i Kristianstad under natten. Där ska en soptunna och en bänk brunnit. Polis var på platsen och skrev en anmälan om skadegörelse via brand.

Strax innan klockan två under natten larmades räddningstjänsten om ännu en brand i Kristianstad. Då ska en bil av okänd anledning tagit eld och brunnit på Kabelvägen. En intilliggande bil fick även den skador och polisen skrev en anmälan om skadegörelse genom brand.

Jasmin FrljevicSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons