Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

Trafikolycka i Skanör och misstänkt våldtäkt i Lund.
Publicerad 9 juni 2018

Skåne

En singel olycka inträffade vid 05.30-tiden på Storevångsvägen i Skanör. Enligt uppgifter till SOS Alarm var det en bilist som körde av vägen. Det är i nuläget oklart vad som orsakad olyckan,

Annons

Ingen person behövde föras till sjukhus efter olyckan.

En ung kvinna hittades medvetslös i Sankt Lars-parken i Lund av en förbipasserande sent under fredagskvällen. Kvinnan fördes till sjukhus där polisen höll ett förhör med henne.

– Hon verkar ha drabbats av något slags sjukdomsanfall. Det sista hon kommer ihåg innan hon svimmade var att en man kom fram till henne. Troligtvis har mannen därefter utnyttjat situationen och våldtagit henne, säger Mattias Edahl, inre befäl vid polisen i Lund, till Sydsvenskan.

Under morgonen hade polisen ännu ingen misstänkt gripen och området kring den misstänkta brottsplatsen har spärrats av för en teknisk undersökning.

Jasmin FrljevicSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons