Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Två greps efter att byggnadsställning stulits i Bjärnum. Gatuöversvämning i Sjöbo och personrån i Malmö.
Publicerad 20 april 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Polisen larmades till Servins väg i Bjärnum klockan 00.57. Där ska två män ha tagit en byggnadsställning från en byggarbetsplats och åkt från platsen i en skåpbil med släp.

Annons

Men ekipaget kunde stoppas av polis. Två män kunde gripas och de misstänks för att ha stulit både byggnadsställningen och släpet. De misstänkta fyller 23 respektive 55 år i år.

Räddningstjänst och vattenjour åkte till Malenas gränd i Sjöbo sent på torsdagskvällen.

SOS Alarm fick uppgift om händelsen klockan 23.41. Det ska ha trängt upp vatten ur gatans asfalt, men ingen byggnad var hotad, enligt SOS Alarms händelseinformation.

Strax efter klockan 01 skickades polis till Barkvägen i Staffanstorp där en bil voltat. I bilen ska misstänkt stöldgods ha hittats och enligt polisen kunde det kopplas till butiker precis i närheten.

Två personer kunde gripas; en man som är född 1980 och en kvinna som är född 1985. De misstänks båda för stöld medan mannen även misstänks för drograttfylleri samt narkotikabrott.

Och i Hermodsdal i Malmö ska en man i 65-årsåldern ha rånats av två okända personer. Polisen uppger att de två slog mannen och stal en väska samt kontanter.

Polisen larmades om händelsen klockan 04.18 och en anmälan om rån har gjorts. Men ingen har gripits som misstänkt.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons