Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Polisen utreder misstänkt mordförsök i Malmö. Bilar skadade i Malmöbrand.
Publicerad 14 mars 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Det var strax efter klockan 20.30 som polis skickades till Skånes universitetssjukhus i Malmö. En man i 20-årsåldern ska ha kommit in till sjukhuset med en misstänkt knivskada och uppges ha fått hjälp dit av privatpersoner.

Annons

Samtidigt fick polisen uppgifter om att det varit bråk vid Folkets park och man är intresserad av att prata med personer som kan ha gjort iakttagelser där.

Mannen är allvarligt skadad, uppger polisen. Brottsrubriceringen är försök till mord alternativt försök till dråp och utredningspersonal från polisens avdelning för grova brott kommer att arbeta med fallet.

Ingen person har gripits under natten.

Strax före klockan 00.30 skickades räddningstjänst och polis till Bulltofta där en bil brand. Det ska ha varit stor risk för spridningen till byggnaden varför händelsen rubriceras som mordbrand.

Polisen uppger att en bil blev helt utbränd samt en annan fick skador på lacken. Det finns inga uppgifter om personskador.

Väktare ska ha sett två personer lämna platsen i en bil. En bil som sedan kunde stoppas av polis. Två män, 24 och 26 år gamla, greps misstänkta för mordbrand och skadegörelse. De ska ha klippt upp ett staket för att ta sig in på området vid Kabingatan, uppger polisen.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons