Annons

Här är nattens händelser i Skåne

En man fick föras till sjukhus efter en svår misshandel i Eslöv.
I Malmö har två män anhållits för grovt vapenbrott.
Publicerad 11 mars 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Vid 23-tiden på lördagen larmades polisen till en adress i Eslöv, med anledning av en skadad person. När man kommer dit ska man ha hittat en man som var skadad och fick föras till sjukhus med ambulans.

Annons

– Han var svårt skadad men talbar när han fördes till sjukhus. Vi vet inga detaljer kring vad som har hänt mer än att det rör sig om misshandel, säger Åsa Emanuelsson, vakthavande befäl vid polisregion Syd till TT.

Ingen person har gripits.

En man med skjutvapen siktades på Möllevången i Malmö och polis kallades till platsen vid 23-tiden. En man i 30-årsåldern grips vid Folkets Park och i närheten hittas ett skarpt vapen, uppger polisen via sin hemsida.

Då mannen, som misstänks för grovt vapenbrott, var skadad fördes han till sjukhus.

Polisen ska även ha genomfört en husrannsakan på en annan adress i Malmö och där anträffar man flera vapen. Ytterligare en man i 45-årsåldern grips. Båda männen är nu anhållna.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons