Annons

Här är nattens händelser

Publicerad 7 april 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Det har brunnit på flera orter i Skåne under natten.

Höllviken

Annons

På fredagskvällen började det brinna i ett mindre hus i Höllviken, Vellinge kommun.

En man fick hjälpas ut ur huset av grannarna och fick vård av ambulanspersonal på plats, enligt polisen. Det är oklart vilka skador mannen fått.

Även en katt som tillhör mannen upptäcktes i huset. Katten behövde vård och polisen körde den till djursjukhuset.

Polisen har skrivit en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Man tror att branden startade i en soffa.

Västra Torup

Sent på fredagskvällen larmades räddningstjänsten om en brand i en villa i Västra Torup. I huset finns flera gasflaskor. Ingen ska ha kommit till skada.

Larmet inkom vid 23.30-tiden. I huset fanns en man som räddningstjänsten fick hjälpa ut. När rökdykare sedan gick i byggnaden hittade man flera gasflaskor, som mannen inte nämnt.

Mannen är inte skadad men beskrivs som skärrad och omtumlad av Roger Werödal. Polisen har inledningsvis ingen misstanke om brott.

Röstånga

Ett hus brann ner i Röstånga, Svalövs kommun, under natten. När räddningstjänsten kom till platsen var huset övertänt och räddningstjänsten koncentrerade sig därför på att förhindra spridning, det skriver Helsingborgs dagblad. Ingen person ska ha skadats.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons