Annons
Nyheter

Bortresta familjer drabbade av inbrott

På söndagen upptäcktes två villainbrott där de boende varit bortresta. I båda fallen uppges tjuvarna kommit över smycken.
Höllviken/Vellinge • Publicerad 26 februari 2018
Genrebild.
Genrebild.Foto: Anders Wiklund/TT

Det första inbrottet upptäcktes på söndagsförmiddagen. Någon gång efter 21-tiden på lördagskvällen hade någon tagit sig in i en villa på Slottagårdsgatan i Vellinge.

Efter inbrottet saknades ett kassaskåp som innehöll smycken till ett okänt värde. Fönstret till det rum där kassaskåpet stått var trasigt vilket tyder på att tjuven, eller tjuvarna, tagit sig in den vägen.

Annons

Det andra inbrottet inträffade på Möllevägen i Höllviken och upptäcktes vid 16-tiden på söndagseftermiddagen. Det ska ha skett någon gång från i onsdags och gärningspersonen ska ha tagit sig in genom att krossa en ruta i en altandörr. Även här stals smycken.

Polisen har gjort brottsplatsundersökningar i båda fallen.

Jenny IsakssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons