Annons
Nöje

Ytterligare fyra finalister klara i Kristianstad

Ytterligare fyra artister blev klara för finalen i Melodifestivalen. Den orangea publiken i Arenan i Kristianstad fick följa fyra dueller.
KRISTIANSTAD • Publicerad 3 mars 2018

Det märktes i tv-rutan att Melodifestivalen var i Kristianstad. Publiken i Arenan, där orangeklädda IFK Kristianstad drar stor publik varje match, var försedd med orangea boor och det var orangefärgat glitter.

I första duellen stod Moncho mot Margaret. ”Cuba libre” mot ”In my cabana”. Margaret gick segrande ur duellen och blev kvällens första finalist.

Annons

Kvällens andra duell nummer stod mellan Renaida, kvällen till ära i orangea kläder och med orangeklädda dansare bakom sig, och Olivia Eliasson, som hade dansare i neongrönt. ”Renaida” vann med låten ”All the feels”.

Felix Sandman var en storfavorit i sin deltävling, men fick göra ett försök till med Andra chansen. Det gick som väntat när han vann med sin popballad om ett brustet kärleksförhållande mot Mimi Werners countrypop.

Mendez slog ut Sigrid Bernson i sista duellen, allt enligt oddsbolagen. Mötet mellan de båda artisterna ansågs dock vara det kanske tuffaste mötet i Andra chansen.

Marcus HaraldssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons