Annons
Nöje

Bröllopsklockorna klämtar för Josefin och Philip på tv ikväll

På måndagskvällen sänds Josefin och Philip Fischleins bröllop i programmet Unga brudpar på TV3 och Viafree.
Sjöbo • Publicerad 9 april 2018
Josefin och Philip Fischlein med sonen Adrian.
Josefin och Philip Fischlein med sonen Adrian.Foto: Privat

Josefin och Philip Fischlein bor i Sjöbo. Josefin är från Ystad och Philip från Vellinge. Till vardags jobbar de i Ystad, med att driva restaurangen Pinchos. Tillsammans har de barnen Adrian och Arvid.

I september föra året stod bröllopet i Mariakyrkan i Ystad, med efterföljande fest på Eriklunds bygdegård för 100 personer.

Annons

Bara en och en halv vecka före den stora dagen hörde produktionsbolaget av sig.

– Från början var det min syster som taggade mig i en post där de skrev att de sökte brudpar. De såg det och då svarade jag att det nog var för kort varsel eftersom vi skulle gifta oss om en vecka, säger Josefin Fischlein på telefon från hemmet i Sjöbo.

Men produktionsbolaget svarade att de visst hann. Efter diskussioner hemma bestämde sig paret för att det var en rolig idé.

– En sån sak man får vara med om en gång, att se hur det ser ut bakom kulisserna på en tv-inspelning.

I serien Unga brudpar kommer tittarna att få se Josefin och Philips bröllop under måndagskvällen. Även om det kändes nervöst att ha någon som följde dem inför bröllopet så är de idag glada att de gjorde det.

–Bröllopet blev precis så som vi hade önskat. Magiskt på många sätt, men också nervöst på många sätt, säger Josefin Fischlein.

Foto: Jonas Thun

Inför tv-sändningen vet hon inte alls vad hon kommer att få se.

– Men jag tror att de kommer ha med när min pappa sjunger. Det är första gången i mitt liv som jag hör det. Han hade varit i en studio och spelat in en sång som jag tycker mycket om. Då bröt jag ihop totalt, det var nästan det finaste på hela bröllopet.

Liv Akne
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons