Annons
Nyheter

YIF välkomnar satsningen

Ordförande Billy Nielsen i YIF:s fotbollssektion välkomnar ombyggnaden av idrottsplatsen. - Vår grundtanke har varit en egen fotbollsarena som verkligen är lämpad för ändamålet. Jag tror att nya gräsplanen motsvarar kraven, säger han.
Nyheter • Publicerad 8 april 2003

- Nu slipper vi löparbanorna. Det är en förutsättning för att skapa närhet till publiken. Och den nya läktaren gör att åskådarna ser vad som händer på planen. Kanonbra. Billy Nielsen understryker att fotbollen är en av stans bredaste sporter. - YIF har ungefär 400 aktiva spelare. Lägg till IFK Ystad, funktionärer och föräldrar och vi talar om massor av människor. Det är helt rätt att kommunen satsar på fotbollen. Ombyggnaden påbörjas under hösten. Billy Nielsen utgår ifrån att arbetet inte inverkar på klubbens matcher och träningsmöjligheter. - I så fall har säkert kommunen godtagbara alternativ att erbjuda. Om vi kan spela på nya gräsplanen 2004 så är jag helnöjd. YIF inleder årets säsong på hemmaplan långfredagen den 18 april. Då möter laget Ängelholm i division 2 södra.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons