Annons
Nyheter

Vem får Allehandas Kulturpris 2003?

Ystads Allehandas nyinstiftade Kulturpris ska gå till någon, eller några personer, eller förening, som betyder mycket för kulturens utveckling inom sydöstra Skåne.
Nyheter • Publicerad 21 februari 2003

Priset är inte tänkt som tack för lång och trogen tjänst utan som en uppmuntran i en framåtsyftande rörelse inom och för  kulturen. Därför kan kulturpriset också tilldelas någon, eller några som är på god väg inom det egna kuturutövandet. Prissumman är 25 000 kronor. Vi ber er, våra läsare, att skicka in förslag om vem eller vilka ni tycker ska få priset. Av de inskickade förslagen väljer kulturredaktionen ut fem kandidater som presenteras i tidningen. Slutligen och enväldigt väljer en jury ut  årets kulturpristagare som mottager priset torsdagen den 8 maj under högtidliga former. Vi måste ha era förslag med motivering, person- och adressuppgifter senast måndagen den 10 mars. Fyll i talongen nedan och skicka in  till Kulturredaktionen, Ystads Allehanda, 271 81, Ystad. Märk  kuvertet med "Kulturpriset". Du kan också skicka ditt förslag med e-post till robert.dahlstrom@allehandasyd.se Robert Dahlström, kulturredaktör

Jonas Axelshult-Larsson jonas.axelshult@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons