Annons
Nyheter

Veckans "Gosing"

Har du någon du känner speciellt för? Pojk- eller flickvän, bästis, snuttefilt eller favisnalle... Någon som du tycker är värd att bli utsedd till "Veckans Gosing"? Klart du har!
Nyheter • Publicerad 2 april 2003

Leta reda på en bild på just din "gosing" och bifoga bilden i jpg-format till ett e-postmeddelande som du adresserar till gosingen@allehandasyd.se Berätta också vem bilden föreställer och - om det är en person av kött och blod - var personen är bosatt och ålder. Självklart vill YANG-redaktionen få reda på varför din "gosing" ska få ståta på sidan i EN HEL VECKA! Skulle någon tycka att Brad Pitt eller Britney Spears är riktiga gosingar, så hjälper inte det! Vi publicerar nämligen inte bilder på kändisar. De får tillräckligt mycket uppskattning på andra platser.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons