Annons
Nyheter

Välkommen till ystadsallehanda.se och YA:s valservice för Valet 2002 - "Valet i siffror".

Blir det maktskifte i Ystad? Tar några nya partier plats i något av våra kommunfullmäktige? Det mesta talar för att vi har en spännande söndagsafton att se fram emot också på det lokala planet.
Nyheter • Publicerad 15 september 2002

Här kommer du att kunna hålla dig uppdaterad med resultatet i just din kommun i Sydöstskåne. Vi redovisar resultaten i procent allt efter som valkretsarna sammanräknas. Du som vill följa utvecklingen av valet på webben får också riksdagssiffror och resultat från valet till regionfullmäktige i Region Skåne. Uppdateringen kommer att ske regelbundet under valkvällen och natten. Valförrättarna runt om i landet lämnar först resulteten från valet riksdagen. Därefter valsedlarna i kommunvalet och sist räknas landstingsrösterna. Om allt går som det ska hoppas vi kunna redovisa de första prognoserna till kommunfullmäktige vid 22-tiden. Webbredaktionen

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons