Nyheter

Ungdomarna fortsatt missnöjda

Efter mötet mellan ungdomarna på fritidsgården i Rutgerskolan och kommunalrådet Torbjörn Thorsson i början av februari verkade allt vara frid och fröjd. Men fortfarande finns det ett motstånd bland några av ungdomarna mot att flytta med till Ungdomens hus.
Nyheter • Publicerad 20 februari 2002

Tidigare har ungdomarna protesterat mot planerna på ett nytt hus. De kände sig överkörda och var oroliga över vad som skulle hända med deras egen fritidsgård. Vid mötet poängterade Torbjörn Thorsson att det inte finns något hinder för att diskotek ordnas på Rutger och innebandy i Rutgerskolans gymnastiksal fast Ungdomens hus skapas. Efter mötet verkade tongångarna vara betydligt mer positiva. Trots det finns det ännu vissa ungdomar som säger att de inte har bett om ett nytt hus. Det skulle vara bättre med utökade öppettider på Rutger, menar de.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.