Annons
Nyheter

Ungdomarna bakom huset

Här nedan finner du de åtta som drar upp riktlinjerna för vad som ska finnas i Ungdomens hus och hur det ska skötas. Det är dem du kan prata med om du har egna idéer:
Nyheter • Publicerad 10 april 2002

Magdalena Åsvatne, klass 9:5 Mackleanskolan.- Jag skulle vilja att det finns en musiklokal med mixerbord och lite instrument. Där kan till exempel DJ:s öva." BORDER="0"Magdalena Åsvatne, klass 9:5 Mackleanskolan.- Jag skulle vilja att det finns en musiklokal med mixerbord och lite instrument. Där kan till exempel DJ:s öva.Katrine Wolckmar, barn- och fritid Berghusaskolan.- Ett biljardrum vill jag ha dit. Det finns ett gammalt på Rutger. Men det är alldeles för slitet." BORDER="0"Katrine Wolckmar, barn- och fritid Berghusaskolan.- Ett biljardrum vill jag ha dit. Det finns ett gammalt på Rutger. Men det är alldeles för slitet.Caroline Nilsson, klass 9:5 Mackleanskolan.- Jag har egentligen inte tänkt på något speciellt, förutom det som redan finns på Rutger. Men TV och biljard är viktigt." BORDER="0"Caroline Nilsson, klass 9:5 Mackleanskolan.- Jag har egentligen inte tänkt på något speciellt, förutom det som redan finns på Rutger. Men TV och biljard är viktigt.Pierre Johansson, barn- och fritid Berghusaskolan.- Jag skulle vilja se att vi får ett TV-rum eller ett café. Det hade varit trevligt med både och." BORDER="0"Pierre Johansson, barn- och fritid Berghusaskolan.- Jag skulle vilja se att vi får ett TV-rum eller ett café. Det hade varit trevligt med både och.Cornelia Andersson, klass 9:1 Mackleanskolan.- Ett café och en jukebox vill jag ha i huset." BORDER="0"Cornelia Andersson, klass 9:1 Mackleanskolan.- Ett café och en jukebox vill jag ha i huset.Kushtrim Sefa, klass 7:5 Mackleanskolan.- Jag har inte tänkt på något speciellt hittills egentligen, förutom ett mixerbord." BORDER="0"Kushtrim Sefa, klass 7:5 Mackleanskolan.- Jag har inte tänkt på något speciellt hittills egentligen, förutom ett mixerbord.Lina Andersen, klass 7:2 Mackleanskolan.- En bildsal där man kan göra allt möjligt, rita med kol och pastell och så vidare. Och grafittiplattor på väggarna så att man kan spraya på dem." BORDER="0"Lina Andersen, klass 7:2 Mackleanskolan.- En bildsal där man kan göra allt möjligt, rita med kol och pastell och så vidare. Och grafittiplattor på väggarna så att man kan spraya på dem.Kenny Bergström, klass 9:4 Mackleanskolan.- I korthet vill jag göra gården som den är nu, fast ännu bättre. Det blir mycket bättre nu när vi får bestämma hur den ska förbättras. BILDER: SPRISSE NILSSON" BORDER="0"Kenny Bergström, klass 9:4 Mackleanskolan.- I korthet vill jag göra gården som den är nu, fast ännu bättre. Det blir mycket bättre nu när vi får bestämma hur den ska förbättras. BILDER: SPRISSE NILSSON

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons