Annons
Nyheter

Tyck om din brevlåda - och låt utseendet skifta med årstiderna!

Genom att samarbete direkt med tillverkaren kan Ystads Allehanda erbjuda sina trogna prenumeranter marknadens senaste brevlådekonstruktion. En svensktillverkad, högkvalitativ brevlåda i alu/sink som inte rostar. Den är mörkgrå, rejält rymliga H 423mm, B 280mm, D 180mm och har ett extra kraftigt lock för att förhindra öppning av vindfång.
Nyheter • Publicerad 2 juni 2003

199 kronor i rabatt för dig som har Lustkortet! Till brevlådan kommer fyra utvalda bilder, en för varje årstid, som genom en smart lösning enkelt placeras på brevlådans framsida. Priset är 396:-/st (ord pris 595:-/st. Eventuell postförskottsavgift tillkommer med 40:-). Beställ på kupong i Ystads Allehanda eller genom att klicka på http://www.starta.se/ystadsallehanda/. Här finns det också en större modell att beställa.

Jonas Axelshult-Larsson jonas.axelshult@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons