Annons
Nyheter

Två skjutna i Malmö

Två personer har natten till onsdagen blivit skjutna inne i en föreningslokal på Ahlmansgatan i Malmö. En man har förts till Universitetssjukhuset MAS med skottskador i benet. Han uppges inte vara allvarligt skadad. Den andra personen som skottskadades har på egen hand tagit sig från platsen och polisen utgår därför från att inte heller han är allvarligt skadad.
Nyheter • Publicerad 31 januari 2007

Det var vid halvfyratiden nu i natt som polisen fick larm om att det var bråk i föreningslokalen på Ahlmansgatan. När man kom till platsen visade det sig att två personer blivit skjutna av en ensam gärningsman. Gärningsmannen ska springande ha lämnat platsen efter skottdramat.- Enligt vittnen är gärningsmannen i 20-30-årsåldern, berättar Lars Rosberg, länsvakthavande befäl vid Skånepolisen. Polisen söker nu i området efter gärningsmannen. Sökandet har hittills varit resultatlöst. Föreningslokalen har spärrats av för teknisk undersökning och två vittnen har hämtats in till förhör. Vad som ligger bakom skottlossningen är ännu inte känt. Det är heller inte känt vad för typ av vapen gärningsmannen använde sig av. Victoria Rydergård 

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons