Annons
Nyheter

Två rånade matbutik

Coop Konsum på Klörupsvägen, mitt emot Söderslättshallen, rånades strax före klockan halv tio på torsdagskvällen. De två rånarna hade luvor nerdragna för ansiktet och hotade personalen med ett "pistolliknande" föremål.
Nyheter • Publicerad 28 februari 2008

Enligt uppgifter i första skedet så var de två rånarna i 16-18-årsåldern och relativt kortväxta. De hade haft rånarluvor nerdragna så signalementen var lite otydliga. De hotade personalen med ett föremål som kunde varit en pistol.

Polisen skickade snabbt ett antal patruller till platsen och budade en hundpatrull från Malmö eftersom en polis som var ledig hade varit i närheten av rånet. Han hade sett att inga andra hade gått just där rånarna flydde, ner mot stan, och bedömde att det fanns förutsättningar för hunden att spåra rånarna.

Annons

Ingen i personalen blev fysiskt skadad i samband med rånet.

En av Malmöpolisens spanare körde runt i området och letade efter rånarna på sin lediga tid.

Christer Hansson

0410-545 42

christer. hansson@trelleborgsallehanda.se

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons