Annons
Nyheter

Två män misshandlade av ungdomsgäng

Skrapsår, fläskläpp och huvudvärk. Det fick två män i 20-års åldern dras med efter att ha misshandlats i centrala Tomelilla natten till söndag.
Nyheter • Publicerad 7 april 2002

Männen var ute och gick tillsammans med två kvinnor vid Gustavs Torg vid 01-tiden när ett gäng ungdomar plötsligt dök upp. Gänget bestod enligt uppgift av 7-8 killar i 15-års åldern hemmahörande i Tomelilla. Ungdomarna gav sig oprovocerat på det promenerande sällskapet och männen fick ta emot en rad slag mot kropp och ansikte. Den ene fick skrapsår i ansiktet medan den andre fick fläskläpp och klagade över huvudvärk. Kvinnorna i sällskapet klarade sig undan oskadda. En av kvinnorna ringde senare till polisen i Ystad och anmälde händelsen. Sällskapet tror sig kunna känna igen några av de attackerande ungdomarna.

Johan Persson johan.persson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons