Annons
Nyheter

Två anhållna för Knutbymord

(Uppdaterad 15.38). Maken till den kvinna som mördades i Knutby greps och anhölls på onsdagen på sannolika skäl misstänkt för mord och mordförsök alternativt medhjälp till brotten.
Nyheter • Publicerad 28 januari 2004

Också den skottskadade 30-åringens fru har gripits och anhållits misstänkt för mord och mordförsök alternativt medhjälp till brotten samt stämpling till mord och mordförsök. "Utredningen visar att de båda nu misstänkta har en kärleksrelation med varandra, säger kammaråklagare Elin Blank." Hon uppger också att polisen kommer att återuppta utredningen om den på onsdagen anhållne makens tidigare hustrus död. Polisen genomförde tidigare på onsdagen en större razzia mot fyra hus i Knutby i samband med mordutredningen. "Polisen har spärrat av ett jättestort område. De har till och med spärrat av långt ut på åkrarna bredvid, sade en boende till Aftonbladets nätupplaga." Fem polisbilar och tre civila polisbilar deltog i insatsen mot de fyra fastigheterna i den lilla församlingen. Den 26-åriga kvinna som erkänt mordet och mordförsöket på kvinnans 30-årige granne har berättat var hon gömt mordvapnet, en revolver. Trots ett febrilt sökande hade polisen åtminstone fram till i tisdags inte hittat revolvern. Det är troligt att utredarna nu funnit vapnet.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons