Annons
Nyheter

Trelleborgs Allehandas Kulturpris

Trelleborgs Allehandas Kulturpris ska gå till någon, eller några personer, eller förening, som betyder mycket för kulturens utveckling inom Skåne.
Nyheter • Publicerad 10 februari 2004

Priset är inte tänkt som tack för lång och trogen tjänst utan som en uppmuntran i en framåtsyftande rörelse inom och för kulturen. Därför kan Kulturpriset också tilldelas någon, eller några som är på god väg inom det egna kulturutövandet. Prissumman är 25 000 kronor. Vi ber er, våra läsare, att skicka in förslag om vem eller vilka ni tycker ska få priset. Av de inskickade förslagen väljer kulturredaktionen ut fem kandidater om presenteras i tidningen. Slutligen och enväldigt väljer en jury ut årets kulturpristagare som mottager priset torsdagen den 5 maj under högtidliga former. Vi måste ha era förslag med motivering, person- och adressuppgifter senast måndagen den 8 mars. Fyll i talongen i tidningen och skicka in den till Kulturredaktionen, Trelleborgs Allehanda, 271 81, Trelleborg. Märk kuvertet med "Kulturpriset". Eller om du inte har tillgång till Allehandas tidningsupplaga så skicka ett mail till: kulturpriset@allehandasyd.se Robert Dahlström, kulturredaktör

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons