Nyheter

Torsdag 10 januari

Nyheter • Publicerad 9 januari 2002

Frankie & Johnny

Drama

Al Pacino och Michelle Pfeiffer är två ensamma New York-bor som jobbar på samma sylta och obönhörligen dras till varandra. Mycket bra kemi mellan de två. Bygger på en teaterpjäs. (1991)

Betyg: ****

Kanal 5 21.00

Med döden i siktet

Thriller

Fyra bankrånare på flykt undan rättvisan stöter ihop med en familj i skogen och tar en son som gisslan. Mamman, som är prisbelönt bågskytt, tar upp jakten. Ni märker själva att storyn är rent löjeväckande och skådespelarna är av dålig tv-filmsklass. (Dead ahead, 1996)

Betyg: *

TV3 21.00

Switch

Komedi

Ellen Barkin räddar denna film. Hennes utspel och närvaro i varje scen räddar föreställningen. I övrigt är detta en ojämn komedi om Jimmy Smits som blir skjuten och återkommer som Ellen Barkin. (1991)

Betyg: **

SVT1 23.40

Drive

Action

I en framtid inte så långt från vår tid har ett Hongkong-bolag tagit fram ett vapen som ger sin bärare övernaturlig styrka. Mannen som bär på vapnet jagas av hyrda mördare. De vackert koreograferade slagsmålsscenerna, som nästan kan liknas vid dans, är filmens enda behållning. (1997)

Betyg: **

Kanal 5 01.05

Bo-Göran Holmegard
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.