Annons
Nyheter

Tjänsteman på bilbesiktningen hotad

En tjänsteman på bilbesiktningen i Simrishamn hotades i förra veckan av en tomelillabo som var där för att besiktiga en bil.
Nyheter • Publicerad 29 april 2002

Bilen klarade inte kontrollen och det var då mannen uttalade sitt hot. Tänstemannen polisanmälde hotet som rubricerades som hot mot tjänsteman. - Det var alltså ett verbalt hot, säger Hasse Persson, inre befäl i Ystad. Mer kan jag inte säga eftersom utredningen fortsätter. Efter anmälan tog polisen kontakt med bilens ägare. Det var inte han, utan en bekant till honom, som varit på bilbesiktningen. Polisen fick mannens namn och hämtade honom till förhör. Eftersom åklagaren inte fann skäl att anhålla mannen frigavs han efter förhöret. -Men han är fortfarande misstänkt, säger Hasse Persson. Och som sagt utredningen fortsätter.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons