Annons
Nyheter

Telefonstopp i Köpingebro

Ett större stationsfel gör att 1300 av Telias abonnenter i Köpingebro är utan möjligheter att använda sina telefoner. Köpingebro brandvärn har placerat en brandbil vid sin station och en bil på parkeringsplatsen vid Nybrostrands golfbana. Härifrån kan de som inte har mobiltelefon och måste ringa akuta samtal göra detta.
Nyheter • Publicerad 18 maj 2002

- Gränsen för att vi skall agera är att 1000 abonnenter är utan telefon. Tyvärr är det så att många äldre saknar mobiltelefon och det är också denna grupp som har det svårast att ta sig till brandbilarna. Vi hoppas att grannsamverkan gör att man tittar till de äldre i sitt bostadsområde som kan behöva hjälp av något slag, säger brandmästare Magnus Wilson, Ystad. Arbetet med laga det större stationsfelet pågår just nu för fullt. Telia räknar med att felet skall vara avhjälpt vid 21-tiden i kväll.

Per Sjöberg per.sjoberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons