Annons
Nyheter

Söndag 20 januari

Nyheter • Publicerad 18 januari 2002

Wild things

Thriller

Annons

Spännande och smart thriller med många oväntade vändningar och ett överraskande slut. Skolpsykolog (Matt Dillon) anklagas för våldtäkt. Polisman (Kevin Bacon) anar dock ugglor i mossen och har rätt i sina misstankar. Neve Campbell och Denise Richards syns i en mycket het och omtalad sexscen. (1998)

Betyg: 4

TV3 21.00

Iskall passion

Thriller

Ihålig thriller med flera luckor som aldrig stängs igen och massvis med frågor som aldrig får några svar. När Isabelle (Susan Lucci) tröttnar på sin make ser hon till att han blir mördad. Hon flyr med sin älskare men ledsnar efter ett tag också på honom. (Blood on her hands, 1997)

Betyg: 2

Kanal 5 21.00

Lurande fara

Thriller

Annons

Mer än lovligt töntig story om en giftig skallerorm som smiter från en zootransport och finner sig väl till rätta i skogen. 20 år senare kommer ormen på kollisionskurs med människan. (Silent predators, 1999)

Betyg: 1

ZTV 21.00

Bird

Drama

Hyfsad filmatisering av jazzmusikern Charlie "Bird" Parkers liv. Filmen riktar in sig på Parkers drogmissbruk och destruktiva liv vid sidan av scenen och glömmer nästan helt bort musiken, vilket är synd. (1988)

Betyg: 3

Canal+ 21.45

Erin Brockovich

Drama

Annons

Julia Roberts fick en välförtjänt Oscar för rollen som sekreteraren Erin Brockovich som börjar rota i en suspekt affär och hamnar i centrum av ett av USA:s största rättsfall. Bygger på en sann historia. (2000)

Betyg: 4

TV1000 22.10

Häng dom högt

Västern

Sevärd amerikansk spaghettivästern med Clint Eastwood (vem annars?) i huvudrollen. Clintan spelar revolverman som överlever sin hängning och beslutar sig för att ge igen. (Hang em high, 1967)

Betyg: 3

TV3 00.15

Bo-Göran Holmegard
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons