Nyheter

Söndag 13 januari

Nyheter • Publicerad 11 januari 2002

Romeo och Julia

Drama

Leonardo DiCaprio och Claire Danes är det förälskade paret från två släkter som är i fejd med varann. Modern adaption av Shakespeares klassiker i regi av Baz Luhrmann. Replikerna är tagna direkt från originalet. Krocken mellan det moderna och det gamla känns bara ansträngd. Vacker kärlekshistoria, dock.

Betyg: 2

TV4 21.00

The Waterboy

Komedi

Adam Sandler står som medförfattare till denna lättsamma måbra-komedi om vattenpojken till ett fotbollslag som visar sig ha dolda talanger för sporten och blir lagets stjärna. (1998)

Betyg: 3

TV3 21.00

Born bad

Action

Med tanke på den låga inspelningsbudgeten får nog denna actionrulle, om ett bankrån som förvandlas till en snårig gisslansituation, anses som godkänd, men inte mycket mer. (1997)

Betyg: 2

Kanal 5 21.00

Mannen med oxpiskan

Västern

Clint Eastwood är tillbaka i spaghettivästerngenren. I denna underhållande och spännande film, som han också regisserat, rider han in i en stad och skyddar den mot ett gäng laglösa skurkar. (High plains drifter, 1972)

Betyg: 4

TV3 23.55

Bo-Göran Holmegard
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.