Nyheter

"Skriv mer om ungdomsfotboll"

Hej! Jag tycker att ungdomsfotbollen får alldeles för lite plats i tidningen. T.ex. F&P9 - F&P14, som verkligen behöver uppmuntran för att vilja fortsätta spela.
Nyheter • Publicerad 11 juni 2003

Det minsta man kan göra är väl att skriva en notis, då & då, om deras matcher, eller något litet reportage. Jag kan mer än gärna ta med mig en av mina klasskamrater, härifrån medieprogrammet, och offra en eftermiddag för lite fotbollstittande. Det är väl det minsta man kan göra.. Anna, Mp2a Sportchefen svarar: Hej Anna! Att referera och bevaka matcher i alla ungdomsserier har YA-sporten varken resurser eller plats till. Däremot skriver vi regelbundet om olika ungdomscuper som spelas i området. Till helgen satsar vi exempelvis hårt på den stora flickturneringen i Köpingebro. När det gäller den vanliga seriefotbollen är YA:s forum för resultat och målskyttar en avdelning som kallas för Föreningsnytt. Informationen skickas till "Föreningsnytt", Lilla Norregatan 9, 271 81 Ystad eller till följande e-postadress: b.l.nilsson@allehandasyd.se Tabeller över samtliga skånska ungdomsserier finns på www.skaneboll.se. YA-sporten tittar just nu på olika tekniska lösningar för att kunna publicera dessa tabeller i papperstidningen. Till sist: Missa inte vår rapportering av YA-sportens Unglag, Spjutstorps IF:s 12-åringar. Det är ett lag vi följer i vått och torrt. Ha ett skönt sommarlov med mycket fotboll! Jan Ohlsson sportchef, YA

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.