Annons
Nyheter

Skottlossning i centrala Helsingborg

Fyra skott avlossades strax efter midnatt natten mot tisdagen mot en lägenhet på Lilla Möllevångsgatan i Helsingborg. Två skott gick in genom sovrumsfönstret och två hamnade i väggen. Paret som bor i lägenheten, en 18-åring och en 19-åring, befann sig i vardagsrummet när skottlossningen ägde rum och klarade sig därför oskadda.
Nyheter • Publicerad 13 februari 2007

Flera polispatruller jagade efter skottlossningen en kortväxt och snaggad man som setts försvinna genom en gångtunnel under Hälsovägen i riktning mot Stattena och Tågaborg. Trots ett intensivt sökpådrag lyckades mannen undkomma.   Polisen rubricerar det inträffade som grovt olaga hot. Även om gärningsmannen befinner sig på fri fot tror man sig veta vem han är. - Allt tyder på att det är kvinnans före detta pojkvän som ligger bakom skottlossningen, berättar Åsa Hofvendahl, inre befäl vid polisen i Helsingborg. 

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons