Annons
Nyheter

Seriekrock vid Östra utfarten

Tre personbilar var i morse, vid 8.30-tiden, inblandad i en krock på Östra Utfarten, alldeles intill Bo Ohlssons i Tomelilla. Samtliga inblandade personer fördes i ambulans till Ystads lasarett för observation sedan de klagat på nacksmärtor.
Nyheter • Publicerad 2 april 2003
Bild: Lollo Bark
Bild: Lollo BarkFoto: 

Orsaken till olyckan var att en av de inblandade bilarna, bil nummer tre, inte hann stanna vid den bilkö som bildats vid rödlyset korsningen Malmövägen-Ö Utfarten. Den unge bilföraren körde in i bil nummer två som i sin tur körde in i bil nummer ett. I den första bilen satt ett ungt par med en liten bebis. I de andra två bilarna var förarna ensamma. Räddningspersonal och ambulanser var snabbt på plats och trafiken kunde med hjälp av dirigering fortsätta ganska normalt. Den vänstra delen av körbanan var helt framkomlig under räddningsarbetet.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons